Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

       

 

Následující termíny výměnných setkání

modelářů a přátel železnic

v sále Menzy Karlovy univerzity

Praha 1, Opletalova 38:

?

 

 

V současné době zkouším využít službu Zásilkovna.cz pro dodání objednaných modelů. Pokud máte v blízkosti nějaké výdejní místo této firmy, můžu Vám balík poslat i tam.

Napište to do poznámky u objednávky a uveďte také adresu výdejny. Cenu jsem zatím určil na 70,-Kč s daní.

Upozorňuji, že se jedná o zkušební provoz, který ještě není ve zveřejněných Dodacích podmínkách.

 

 

TOPlist

NOVINKY

arr3Nová stavebnice TTModel zemedělského valníku 5t nyní dodávám i jako stavebnici. Je určena i pro začínající modeláře.... arr3BAZARNa stránku Bazar jsem přidal pár plastových stavebnic letadel.... arr3V rubrice Speciality je zařazena omezená série modelu Nádražního vozíku s cisternouNádražní vozík s cisternou jsem měl již jednou v nabídce a nyní jsem se rozhodl omezenou sérii opět... arr3Vodní jeřáb HO s přidaným vědrem na voduZkusím dodávat i další variantu sestaveného modelu. Součástí modelu je nyní vědro na vodu, které si... arr3Stavebnice kolového traktoru TTOblíbený model kolového traktoru Hanomag ve velikosti TT jsem převedl také do stavebnice. Sestavení...

KONTAKTY

Jiří Šafář - MINIATUR
Zelenohorská 476/28
181 00 Praha 8 - Bohnice
tel: +420 602 368 111
ji.safar@gmail.com
Akceptujeme pouze bezhotovostní platby
Neprovozujeme kamenný obchod

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů